Wie ben ik

Hallo allemaal. Hierbij stel ik mij even voor. Mijn naam is Frank Appelman. Ik ben geboren met een bijzondere gave. Ik ben helderziend, horend en voelend.
Ik kan contact leggen met de andere wereld. Via mijn gidsen maak ik contact met overledenen die mij
boodschappen op allerlei vlakken doorgeven. Pas op latere leeftijd ben ik mij bewust geworden van deze gave en heb van een oudere maar wijze vrouw geleerd hier bewust en eerlijk mee om te gaan.
Ankie zoals ze heet is in Haarlem een gerespecteerd medium. Ik ga met mijn gave om zoals zij het heeft bedoeld.

l

Auteur sinds 2008

In 2008/2009 heb ik mijn eerste boek uitgegeven. Little Hill heet het. Een boek vanaf de leefdtijd van tien jaar. Een spannend jeugdboek waarbij zelfs volwassen lezers op het puntje van hun stoel zitten. Na bijna tien jaar is er een nieuw boek onderweg dat in 2018 uitgegeven gaat worden. Het beloofd een spannende triller a la Dan Brown te worden. De eertse recenties zijn veel belovend.

Lees meer 

Helderziende

Al vanaf mijn geboorte ben ik helderziende. pas op latere leeftijd kreeg ik er pas erg in dat ik op sommige dingen een andere kijk had als mijn klasgenootjes. Steeds meer drong ik het tot mij door dat ik sommige gebeurtenissen al wist voor ze daadwerkelijk gebeurde. Ook mijn tweelingbroer had die zelfde bijzondere maar niet altijd mooie  gave. Het duurde nog heel lang voor we hier mee om konden gaan.

Lees meeer

Voorspellingen

Voorspellingen van gebeurtenissen doen is heel moeilijk en op commando bijna niet te doen. Vaak krijgen mediums of paragnosten dromen door waarin een voorspelling of gebeurtenis voor komt. In een trans lukt het vaak al een stuk beter. De meeste mediums gebruiken kaarten om een voorspelling te doen, wat al iets vaker klopt. De toekomst is immers allang vastgelegd.

Lees meer

Werken met de pendel

De pendel is voor mij een heel belangrijk werktuig. Ik gebruik mijn persoonlijke pendel dagelijks. Voor mij zelf maar ook voor mensen die mij om raad vragen. Mijn pendel heb ik al zo lang ik me kan herinneren en heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

Lees meer

Kaartlegging

Bij een kaartlegging krijg je als je de kaarten goed invoeld en met de energie van de klant een profiel die (redelijk) klopt met het verleden, heden en toekomst van de klant. Deze tarot kaarten zijn ook persoonlijk en horen bij mij.

Lees meer

Automatisch schrift

Als ik in een trans ga en contact maak met mijn gidsen schrijf ik automatisch dingen op. Het kan zijn berichten voor klanten. Maar ook complete verhalen. Zo heb ik ook hele delen van mijn boek geschreven. Ook in mijn nieuwe boek zitten delen die ik door middel van automatisch schrift heb geschreven.

Lees meer

Ik ben slechts een schakel in het grote geheel. Ik mag alleen maar doorgeven wat voor u is bestemd. Alle boodschappen die ik door krijg zijn zuiver, eerlijk en persoonlijk. Ze kunnen u raken of aan het denken zetten. Ze stellen u gerust of geven u een degelijk advies. Geen enkele boodschap is het zelfde maar wel speciaal voor u.

S -->