Wat doe ik

Psychometrie/Fotolezen

Ik kan met behulp van een foto of voorwerp vertellen over de persoon van wie het voorwerp of foto is. alleen bij nog levende personen heeft u de goedkeuring van die persoon zelf nodig. Hiebij komen natuurlijk ook heldeziende waarnemingen bij kijken. U cunt mij een foto per email toesturen waarna ik deze kan bekijken. U krijgt dan van mij een duidelijk schrijven terug.

contact

Helderziende Waarnemingen

U kunt mij via het contactformulier een bericht sturen. Ik zal daar met mijn bevindingen op antwoorden. Door mijn gave om contact te leggen met mijn gidsen en daardoor beelden en geluiden te ontvangen en dingen aan te voelen kan ik antwoorden op uw vragen. De antwoorden zijn altijd eerlijk en zuiver en heel persoolijk.

contact

Telefonisch Consult

U kunt mij ook bellen voor een telefonisch consult. Ik ben te bereiken via Qmediums of u kun mij rechtstreeks bellen. Als u mij rechtstreeks wilt bellen kan dat alleen op afspraak. Als u een afspraak maakt krijgt u van mij het nummer waar u mij op kan bereiken en het tijdstip waarop u mij kan bellen. U kunt kiezen voor een half of een heel uur.

Contact

Thuis Consulten

Als u aan huis gebonden bent, kan ik bij u langs komen om u in uw vertrouwde omgeving een consult te geven. Hier zijn natuurlijk extra kosten aan verbonden. Ik doe u een vrijblijvende prijsopgave toekomen voor een thuis consult. Het maakt niet uit waar of u in Nederland of Belgie woont.

Contact

Kaartlegging

Ik kan een kaart legging voor u doen. Ik werk met de Rider Waite Tarot kaarten.Ik leg meestal een legging van vijf kaarten. soms leg ik er om meer duidelijkheid te krijgen er nog twee kaarten bij. Ik vertel u dan over het heden, verleden en toekomst. Over de liefde in uw leven. Over voorspoed of succes.

Contact

Zaal / Thuis Avonden

Ik geef ook avonden in zalen voor spirituele verenigingen of bij mensen thuis. Ik doe psychometrie aan de hand van foto's en voorwerpen en meestal over overledenen. In de regel zijn dit altijd gezellige en leerzame avonden. U krijgt altijd een boodschap. Bij mensen thuis tot maximaal tien personen.

Contact

Ik ben slechts een schakel in het grote geheel. Ik mag alleen maar doorgeven wat voor u is bestemd. Alle boodschappen die ik door krijg zijn zuiver, eerlijk en persoonlijk. Ze kunnen u raken of aan het denken zetten. Ze stellen u gerust of geven u een degelijk advies. Geen enkele boodschap is het zelfde maar wel speciaal voor u.